zaterdag 25 juni 2022
No menu items!
No menu items!

Open, bloot & naakt

Open, bloot & naakt
O

‘Open en bloot, dat gaat niet op wanneer stellen erotische feesten bezoeken. Over onze ‘stiekeme feestjes’ praat men niet open en bloot. Erotische feesten hebben namelijk iets met seks te maken en daar heeft men het liever niet over. Zelfs de eigenaars van de locaties waar de feesten worden georganiseerd willen liever dat hun naam geheim wordt gehouden, omdat ze niet te veel geassocieerd willen worden met seksfeesten. Wordt er wel gesproken over het bezoeken van erotische party’s, dan volgen er vaak meningen en vooroordelen van mensen die nog nooit een dergelijk feest bezocht hebben. De mensen die onze feesten bezoeken, willen hun relatie en seksleven spannend houden. Maar ze praten er meestal niet over met anderen.

Mijn ervaring is dat juist mensen met gekleurde meningen en vooroordelen nieuwsgierig zijn naar wat er nou daadwerkelijk gebeurt op zo’n feest. Ze zouden niets liever willen dan zelf eens een keertje komen kijken. Ook al is het alleen maar om even te kunnen proeven van de sfeer. De gasten die naar mijn feesten komen zijn overwegend succesvolle zakenmensen en ondernemers. Veel van hen zijn bovendien ouders. Het is niet zo gek dat zij er niet ronduit over kunnen of willen spreken. Door de opvattingen die bestaan over erotische feesten zou erover praten weleens in hun nadeel kunnen werken.

‘Het bezoeken van erotische feesten zouden we  moeten aanmoedigen als de ultieme relatie-oppepper!’

Maar juist dit geheimhouden heeft een magische uitwerking op het verloop van de feesten. In de aanloop ernaartoe bouwt de spanning zich op om vervolgens de sfeer van de avond te bepalen. Wie zullen er komen? Waar zal het zijn? Wat zullen we aan doen? Alle bezoekers delen die nervositeit – die wegvalt als ze bij de deur ontdekken dat er meerdere bezoekers in mooie lingerie rondlopen, en er lijven zijn in alle vormen en maten. Ze zijn niet de enige – en alle lijven mogen er zijn.

Ik denk dat als meer stellen op deze manier samen zouden werken aan hun relatie en seksleven, er minder mensen zouden vreemdgaan. Het bezoeken van erotische feesten zouden we daarom moeten aanmoedigen als de ultieme relatie-oppepper! Stukken beter dan in je eentje op zoek gaan naar spanning in de buitenwereld, of bij een prostituee.’

je hebt op ilvy.com gelezen:

Open, bloot & naakt

HomeILVY MagazineColumnOpen, bloot & naakt

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com