dinsdag 17 mei 2022
No menu items!
No menu items!

Bettina Rheims

Bettina Rheims
B

De fotografiecarrière van Bettina Rheims begon in 1978 met een serie foto’s van een groep
strippers. Haar liefde voor het fotograferen van vrouwelijke modellen, vaak naakt of bijna naakt, zou in de rest van haar loopbaan aanwezig blijven. Wat Rheims tot een bijzondere fotografe maakt is haar vermogen om zowel de breekbaarheid als de kracht van vrouwen in beeld te brengen. Het meest bekend is ze geworden door haar portretten van beroemdheden als Madonna, Naomi Campbell, Kylie Minogue en Marianne Faithfull. 

Eind 2015 is Rheims verzamelalbum ‘Unclassifiable Rheims’ uitgebracht bij uitgeverij Taschen. Een collectie van 35 jaar uitdagende fotografie, zowel van haar werk als kunstenaar als van haar commerciële opdrachten. In de bundel wordt evenveel aandacht gegeven aan de naamloze modellen die Rheims in de loop der jaren portretteerde, als de foto’s van supersterren.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Bettina Rheims

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com