maandag 25 oktober 2021

Stan en Didi (Deel 3)

Stan en Didi (Deel 3)
S

Hiervoor: In deel 2 legden Stan en Didi elkaar uit, waarom hun voorgaande relaties niet stand hielden. Stan mocht ervaren dat Didi niet het bedeesde type was, zoals hij in de bloemenwinkel van zijn moeder had ervaren. Sterker nog: dat hij zo mocht genieten bleek toch eigenlijk een initiatief dat zij had getoond. Inmiddels heeft de coronacrisis toegeslagen. Stan mag alleen nog in de buitenlucht, bij de deur van moeders winkel, bloemen en planten verkopen, Didi heeft het verschrikkelijk druk in het ziekenhuis. Omdat ze veel overuren heeft gedraaid, besluit ze met Stan een paar dagen rust te nemen op een Waddeneiland. Hoewel alle restaurantjes dicht zijn op de eilanden is er nog wel steeds plaats in de hotels daar.

Het was stormachtig uitwaaien op het strand. De striemende zeewind deed het scherpe zand over de vlakte schuren. We liepen dicht tegen elkaar aangedrukt. Wanten aan, sjaals om en mutsen op. In de verte zagen we donkere wolken naderen. Buienradar had al aangekondigd dat er stevige buien op komst waren, met name in het Waddengebied. Daarom besloten we op tijd naar ons hotel terug te keren. Daar konden we in onze ruime suite wel even koffie zetten en ons dan met elkaar vermaken tot het noodweer over gedreven zou zijn.

Ik haal een boek en wat leesbladen uit een rolkoffer. Stan komt bij het keukenblok vandaan met twee grote mokken koffie en van huis meegenomen koek. Tijd voor rust, ontspanning en stilte. Buiten huilt de wind en het altijd aanwezige geluid van meeuwen. Binnen is het behaaglijk warm. Languit gezeten op bed zit Stan te lezen, terwijl ik in één van de fauteuils heb plaatsgenomen. Tot Stan opeens zegt: “hé Died, hoor je dat? Er is wat gaande naast ons”. Ik hoor eerst niks, maar als het geluid harder wordt, vang ik het ook op. Sterker nog; we hoeven op een gegeven moment ons niet eens stil te houden om het geluid te kunnen waarnemen. We horen gebonk, gekraak en onmiskenbaar zwaar ademen. Zeg maar gerust: gezucht en gesteun. Tot grommen en kreten aan toe. We schieten beide in de lach. De buren hebben duidelijk zin in een geil feestje, zoveel is duidelijk. Het duurt even totdat het gestommel en de opgewonden stemmen zijn gekalmeerd en de stilte weerkeert.

We denken weer verder te kunnen lezen, maar dat is te snel geconcludeerd. Na een poosje klinken er wederom erotische geluiden door onze suite. “Hoor je dat?” zeg ik tegen Stan, “het is nu aan deze kant!” Stan stapt van het bed af en loopt naar de muur waar ik in mijn gemakkelijke stoel zit. “Jeetje, Didi, je hebt gelijk!” zegt hij, terwijl hij een oor tegen de wand drukt. Dat hoeft eigenlijk niet, want ook nu worden de geluiden steeds duidelijker. Naast ons wordt vol passie gevreeën, zoveel is wel duidelijk. “Lekkerrrr”, zeg ik plagend. We horen het tempo van zuchten versnellen. Hoewel het niet is te verstaan, klinken de stemmen aanmoedigend en opgewonden. Tot een hoge gil niets anders in kan houden, dan een diep beleefd orgasme.

Door deze onverwachte gebeurtenissen is mijn stemming helemaal omgeslagen. Dacht ik eerst rustig een stuk te kunnen lezen, mijn hoofd staat er nu helemaal niet meer naar. Ik heb gemerkt hoe mijn onderlichaam heeft meegeleefd met de geluiden die ik hoorde. Mijn broekje is vochtig, mijn tepels stijf, zo is duidelijk onder mijn kleding waarneembaar. Ik kijk Stan aan en vraag; “zullen wij ook even?” Het blijkt een overbodige vraag, want zie; zijn broek staat aan de voorkant helemaal bol. Snel loopt hij naar de gordijnen, die voor de schuifdeuren hangen, en zwiept ze in één beweging dicht. Dan loopt hij naar me toe en pakt me, achter mijn rug en in mijn knieholtes, beet en tilt me op. Bij het bed gekomen vleit hij me zachtjes neer. Hij doet zijn trui en overhemd uit en even later ook zijn broek en sokken. Daar staat hij, enkel nog met zijn onderbroek aan. Zijn erectie smeekt erom om vrij spel te krijgen, dat staat als een… paal boven water!

Niet wetend hoe snel ook ik mijn kleren uit moet krijgen, houd ik mijn blik gericht op Stan. Mijn broek, shirt, BH en slipje gooi ik op de grond en wenk vervolgens mijn geliefde om in bed te komen. Ik reik naar voren en heb zijn dikke pik, gehuld in zijn onderbroek, al in mijn hand. De geluiden van zojuist hebben duidelijk hun werk gedaan. Ik trek de onderbroek omlaag en jawel, daar springt Stan’s dikke piemel de vrijheid tegemoet. Wat is die groot en dik. Als altijd, maar nu meer dan anders. Het is een heerlijk teken. Blijkbaar reageert hij goed op stimulansen, dat is een prettig vooruitzicht voor al die keren die nog komen gaan!

Kruipend over het dekbed gaat Stan direct op zijn doel af; mijn van het vocht glimmende kutje. Hij plant er tedere kusjes op. Het geluid van zijn kussen vullen de kamer, ik sidder een beetje van opwinding als die hoe op mijn schaamlippen landen. Dat betekent dat mijn vocht op zijn zoenende lippen terecht komt. Op het moment dat ik me dat realiseer, hoor ik een wel gemeend “mmmm, wat ben jij lekker schat”. Hij drukt nu zijn beide lippen op mijn vulva. Tedere kusjes worden stevig aangedrukte zoenen. Zijn tong glijdt tussen mijn lippen door. Mijn vocht likt hij op, alsof het zoete honing betreft. Zijn gretigheid is zo ontzettend geil en stimulerend, dat ik met beide handen zijn heupen dichterbij trek. Zo komt zijn pik vlak in de buurt van mijn mond. Hoe heerlijk is het om zijn piemel tussen mijn lippen te nemen en hem heerlijk te likken en zuigen.

Terwijl ik hem met mijn mond vol speeksel pijp, voel ik dat zijn tong niet alleen mijn schaamlippen en clitoris verwent, maar ook over mijn sterretje flitst. Die kleine opening wordt kletsnat van zijn speeksel. Even later drukt hij een vingertop op de kringspier. Die opent zich voor hem, zodat hij een wijsvinger naar binnen kan laten glijden. Wat geniet ik van de opgewonden spanning die dat geeft. Onderwijl likt hij over en tussen mijn schaamlippen, gevolgd door cirkeltjes over mijn clit. Bovendien ervaar ik de sensatie van zijn vinger die hij traag maar resoluut mijn kontje in en uit laat glijden. Alsof er, naast de stimulatie van mijn vulva nog een tweede man is, die mijn anus neukt. Oef, die fantasie van twee mannen die mij aan het verwennen zijn, die flitst door mijn hoofd…lekker…

Na enige tijd schuifelt Stan op het bed, naar achter me. Ik voel zijn sterke handen op mijn heupen. Hij tilt die omhoog, zodat ik op mijn knieën en ellebogen op het dekbed rust. Mijn billen in de lucht vormen voor hem een overduidelijke uitnodiging. Al gauw voel ik hoe hij zijn erectie mijn vagina in laat glijden. Een dergelijk gevuld gevoel, wat houd ik daar van. Maar nog is het niet genoeg. Mijn anus is voorbereid en nu drukt hij een duim naar binnen. Hij maakt er neukende bewegingen mee, synchroon met de stoten van zijn pik. Bij elke stoot kletsen zijn ballen tegen mijn clit. Om mijzelf helemaal gek te maken breng ik één van mijn handen naar mijn buik, over het kleine toefje schaamhaar en nog lager, zodat ik de top van mijn wijsvinger over mijn clitoris kan laten glibberen.

Overduidelijk blijkt hoezeer ons voorspel uitwerking heeft op ons. Al het tedere is veranderd in overgave, in dierlijk instinct. Stan neukt me diep met zijn lul en ondertussen doet hij hetzelfde met zijn duim in mijn ster. Mijn hoofd slaat helemaal op hol. “Stan en nog iemand wonen me helemaal uit”, wat een botergeile gedachte! Ik stoot terug met mijn kont, ik druk op mijn clit, mijn borsten wiebelen wild heen en weer. Zachtjes naar binnen glijden werd stevig neuken en nu is het rammen. Een kletsend geluid van zijn lijf tegen mijn billen maakt me heter en heter. Hij gromt, ik gil en dan plotseling als bij een bliksemflits komen we beide exact op hetzelfde moment verschrikkelijk klaar. Krampen in mijn onderlijf, warm zaad dat mijn vagina in schiet, zweet dat van mijn lichaam parelt, het lukt me echt niet een hoog geluid van orgastisch genot te bedwingen.

Als het tempo van ons ademhalen is gekalmeerd stappen we samen onder de douche. “Oh wat er-rug, wat moeten de buren wel gedacht hebben?” schaterlach ik. “Hetzelfde als wat wij dachten”, antwoord Stan nuchter, “zij kunnen ons niks verwijten toch? Eerst de ene, dan de ander en vervolgens wij, driemaal is scheepsrecht”. We omhelzen elkaar. Van mij mag het morgen ook wel weer gaan regenen.

Wordt vervolgd.

Jan.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Stan en Didi (Deel 3)

Home Verhalen Erotisch Stan en Didi (Deel 3)

AANRADERS

Van huisfeest naar orgie (Deel 2)

In het eerste deel komen Jade en Wendy bij een erotisch huisfeest optreden. Als zij aankomen is de party in volle gang. Zij zullen de afsluitende act verzorgen. Of is het juist het begin van een nog groter festijn? Wendy vertelt verder… Dan ga ik op de rand van het...

Uitblijvende kinderwens

Terwijl ze tegenover me zitten, begint ze te huilen. Hij wil haar troosten, maar hoe meer hij probeert contact te zoeken, des te meer...

Van huisfeest naar orgie (Deel 1)

Jade, mijn vriendin, ziet er prachtig uit. Ze heeft donker, zwart haar en draagt om haar slanke lichaam een kimono van satijn, met hier...

Vader-zoon relatie, de transitie van jongen naar man

Vandaag vierden we een mijlpaal, een cliënt van mij en ik. 12 jaar geleden benoemde zijn vader dat mijn cliënt de zaak zou overnemen....

Kijken is het nieuwe swipen

Op zoek naar een partner? Na de coronacrisis kan er weer veel op dat vlak. Mensen kunnen elkaar volop ontmoeten, zeker als het vaccinatietempo...

Mannen in overvloed

“Een omgekeerde harem, dat lijkt me wel wat”. Erik, mijn man kijkt me aan met een vragende blik; “wat bedoel je daar nou mee?”...

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com