zondag 12 september 2021

Wat handen al niet kunnen doen

Wat handen al niet kunnen doen
W

Een keer per week, op maandag, kreeg hij vijf euro in zijn kleine handje gedrukt. Hij mocht het uitgeven aan alles wat hij maar wilde. Hij was toen tien jaar oud en hij werd er dolblij van.

Tijdens zijn dagelijkse wandeling naar school liep hij onder luifels door die hem beschermden tegen de brandende zon of de regen. Hij kon niet wachten tot het weer maandag was, want dan kon hij aan het einde van zijn wandeling binnenstappen bij de buurtwinkel.

Daar wachtte hem een uitgebreide selectie van vierkante, metalen blikjes, vol met gebroken koekjes. Keurig in rijen opgesteld op notenhouten planken. Hij kon nog geen vreemde talen lezen, maar dan wees hij naar de foto op het tinnen blikje van zijn keuze.

‘Mag ik een zakje gebroken koekjes voor een euro?’

De maandag deed hem trillen en beven. En hij wist niet goed waarom, maar het had te maken met Sophie, de dame achter de toonbank. Het ging hem niet om de gebroken koekjes die hij uitzocht, hij wilde Sophie graag zien. Haar rode lippen als ze lachte en haar goudblonde vlecht die over haar schouders heen en weer zwaaide. Daar verlangde hij naar.

‘Het was het begin van een warm en wild verlangen’

Als hij zijn keus had gemaakt, begon zij voorzichtig de stukjes koek bij elkaar te zoeken. Eén voor één stopte ze de gebroken koekjes in een bruine zak en keer op keer werd hij overweldigd door haar schoonheid. Zijn knieën knikten bij iedere beweging. Het was het begin van een warm en wild verlangen, en zijn lid tussen zijn jonge, dunne benen begon met geweld te steigeren.

Hij verlangde er met hart en ziel naar om het gebroken koekje tussen de lange, slanke vingers van Sophie te zijn. Hij wist niet waarom, maar zijn knieën bleven knikken, en hij vroeg zich bezorgd af waarom zijn piemel toch zo hard werd? Hij droomde ervan dat die handen, die zijn koekjes zo zorgvuldig sorteerden, hem ook zouden aanraken.

Naarmate hij ouder werd en hij terecht kwam in de puberteit, kon hij zichzelf niet aanraken zonder daarbij te denken aan de slanke handen van Sophie. Hij deed dan zijn ogen dicht, en fantaseerde dat haar gouden haren zachtjes over zijn gezicht streken. Als hij dan dacht aan haar lippen op zijn huid, dan nam zijn handwerk in extase toe en veroverde die handeling zijn hele wezen. O, Sophie!

‘O, that I were a glove upon thy hand. That I might touch that cheek!’

William Shakespeare

Nakko is een Griekse professor in de hogere kunsten; Nakko is een pseudoniem. Hij adviseert de crème de la crème in de modewereld. Vrouwen, kunst en seksualiteit zijn voor hem onlosmakelijk met elkaar verbonden.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Wat handen al niet kunnen doen

Home Verhalen Erotisch Wat handen al niet kunnen doen

AANRADERS

Ik voel mij soms een Seksgodin!

De vriendinnen gaan tijdens deze aflevering in gesprek over hoe ze zich zelfverzekerd voelen tijdens sex, en of de vriendinnen zich in het dagelijks leven ook sexy voelen. Hoe zit je lekker in je vel en hoeveel heeft dat te maken met je seksualiteit? Tijdens de opnames gebruikte de...

Vanilleseks

Mark, die van mij, werkt in de bouw als metselaar. Het is zwaar werk. Sjouwen met stenen, kuipen specie, ladder op en ladder af....

Het ultieme verraad

Het was tijdens een congres in het buitenland, dat hij met een andere vrouw zoende. Ietwat aangeslagen belde hij zijn vriendin op, diezelfde avond...

De toys van september 2021

What’s new pussycat!?Iedere maand krijg je van mij een overzichtje van de nieuwste speeltjes.Wat is nieuw en helemaal hot en wil je absoluut hebben?...

Bijna dood, door siliconen borsten! Met Jamie Crafoord.

Jamie Crafoord liet op 22 jarige leeftijd eindelijk haar borsten vergroten, nadat ze al jaren met deze wens liep. Een aantal jaren later werd...

(H)eerlijkheid duurt het langst

“Mevrouwtje, waar zijn wij zoal mee bezig?”. Ik kijk in de ogen een grote man in een smetteloos donkerblauw pak. Op de revers van...

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com