maandag 26 oktober 2020

De jongen van de beurs II

De jongen van de beurs II
D

Het is vrijdagochtend en ik zit op kantoor. De laatste dag van de week. Het is nog vroeg en ik nog heb genoeg te doen, maar ik ben het al zat. Mijn week stond in het teken van werken, kinderen, huishouden en sporten. Ik heb zin in het weekend. Lekker lang met mijn man in bed. De tijd nemen voor elkaar. Ik staar uit het raam en kijk naar de gracht. Wat is het toch heerlijk om een kantoor in de stad te hebben. Terwijl ik naar buiten kijk dwalen mijn gedachten af naar twee maanden geleden. Naar hem. Soms heb ik dat. Dan denk ik aan de jongen van de beurs. Het verbaast me nog steeds hoe een ontmoeting met een compleet vreemde me overspoelde met een onbekend verlangen. En waarom? Ik ben gelukkig getrouwd en kom niets te kort. Nooit had ik gedacht dat ik zoiets zou kunnen doen.

Hoe zou het met hem gaan? Zou hij ook soms nog aan mij denken? Ik denk aan zijn geur. Aan hoe hij me zoende en mijn lichaam opeiste, de pure seksuele energie. Ik schud het gevoel van me af. Heel bewust hebben we toen geen nummers uitgewisseld. Het zou bij die ene keer blijven. Het was intens en heftig en nu is het klaar. Loslaten Jennifer! Ik pak een kop koffie en begin aan de facturen die vandaag de deur uit moeten.

Het is nog maar net middag als mijn telefoon gaat. Een berichtje van een onbekend nummer.

N: Ik heb lang getwijfeld of ik je een berichtje zou sturen. Ik kon het gewoon niet laten. Jij maakte de beurs net iets leuker. X Nick.

Het berichtje raakt me als een bliksemschicht ik mijn onderbuik.

Ik staar naar het scherm en lees het bericht nog eens. Ik kijk op zijn profielfoto. Het is hem echt.  Hij heeft vast via de bedrijven pagina van mijn website mijn nummer gevonden. Hoopte ik hier niet stiekem op? Ik weet dat ik het niet moet doen. Maar het is te leuk. Hij is te leuk. Ik besluit brutaal te zijn en te antwoorden. Wel zo netjes om te antwoorden na wat wij hebben gedeeld.

J: Ik ben blij dat je me een berichtje gestuurd hebt 😉 Hoe gaat het met je? X Jennifer. 

N: Dus je hebt ook aan mij gedacht? Ik verlang ernaar je weer te zien en te voelen. X 

J: Ik heb mezelf regelmatig klaargemaakt denkend aan ons moment op de beurs. X 

Na mijn laatste bericht blijft het stil. Ik krijg geen antwoord meer.

Vrijdagavond, de kinderen liggen op bed. Mijn man is met vrienden naar de kroeg. Ik steek de kaarsjes aan en schenk een glas wijn in. Ik kom net uit de douche en heb mijn satijnen badjas aan. Voor de honderdste keer kijk ik op mijn telefoon. Nog steeds geen reactie van Nick. Ik ga op de bank zitten met mijn glas wijn en zoek afleiding op Netflix. Op het moment dat ik helemaal in mijn serie zit komt er een appje van Nick binnen. Ik wil het niet openen. Laat hem nu maar wachten denk ik stoer. Na tien minuten geef ik het op en open ik zijn appje.

N: Wat ben je nu aan het doen?

J: Ik zit heerlijk alleen op de bank in mijn badjas en met een glas rode wijn….Ik kijk naar House of Cards. Wat ben jij aan het doen?

N: Ik heb gesport en kom net uit de douche, het beeld van jou in een badjas bevalt me. 

J: Ik had graag samen met je gedoucht.

N: Ik wil je zien…

J: …Weet ik, maar ik kan nu niet weg.

Mijn telefoon gaat. Een FaceTime oproep van Nick. Voor ik erover na kan denken druk ik op accepteer. Het gaat automatisch.

Wat bezielt me? De zenuwen gieren door mijn lijf. Ik heb nooit moeite met het afwijzen van aandacht van andere mannen. Alleen in zijn geval lijkt het anders. Iets aan hem trekt aan me. Ik wil zijn aandacht en ik weet niet waarom. Het beeld gaat aan en ik zie hem. Hij komt net uit de douche en zijn donkere haar is nog nat. Ik zie zijn slank gespierde lijf. Hij heeft alleen een handdoek om. Gek genoeg voel ik me rustiger worden nu ik hem zie. “Hey,” zeg ik zacht terwijl ik naar zijn mooie groene ogen kijk. “Hey mooie vrouw,” zegt hij en ik smelt. “Maak je badjas eens wat losser voor me?” Hij gaat meteen op zijn doel af. Alsof hij bang is dat ik hem elk moment kan wegdrukken.

Ik weet waar dit naar toe gaat. En net zo gewillig als op de beurs beweeg ik met hem mee. Ik leg mijn telefoon goed zodat ik die niet hoef vast te houden. Hij kan zien hoe ik langzaam het lint van mijn badjas losknoop. Mijn borsten vallen bloot. Mijn tepels zijn hard. Mijn zwarte string is zichtbaar voor hem. “Weet je wel hoe mooi je bent? Streel jezelf eens.” zegt Nick. Het windt me op. Hij neemt de regie over zodat ik de controle kan loslaten. Het geeft me rust. Dat is wat ik nodig heb. Dat is wat ik vind bij hem.

Met mijn handen glijd ik langzaam over mijn warme lichaam naar mijn borsten, mijn buik en langzaam in mijn slipje. Ik ben nat, heel nat. Ik kijk naar het scherm en zie zijn opwinding. Hij heeft de handdoek af gedaan. Dat geeft me zicht op zijn naakte lijf. Hij beweegt zijn hand over zijn pik en trekt eraan terwijl hij mij bekijkt. “Ik wil dat je je slipje uit trekt en jezelf met twee vingers bevredigt.” Zonder te aarzelen gehoorzaam ik. Ik glij met de vingers van mijn rechterhand makkelijk bij mezelf naar binnen en met mijn linker hand knijp ik in mijn tepels. “Goed zo meisje, ga door! Laat me zien hoe je geniet!” Ik raak steeds meer in een trance en kijk niet meer naar het scherm. Ik sluit mijn ogen en geef me volledig over aan de situatie. Er is geen goed, er is geen fout. Ik geef mijn lichaam waar het naar verlangt. Ik vinger sneller, met twee vingers behendig in en uit mijn natte kut. Ik herhaal de bewegingen, denk aan hoe hij me neukte op de beurs. Ik kom klaar. Heftig.  Kreunend. Live op FaceTime.

Bizar!

Tegen de tijd dat ik ben bijgekomen en weer naar het scherm van mijn telefoon durf te kijken zie ik dat Nick ook genoten heeft. Het zaad ligt nog verspreid op zijn buik.

Hij lacht naar me. “Dat was onverwacht fijn, maar een volgende keer wil ik je weer kunnen voelen,” zegt Nick en voordat ik daarop kan reageren heeft hij de verbinding verbroken.

je hebt op ilvy.com gelezen:

De jongen van de beurs II

Home Verhalen Erotisch De jongen van de beurs II

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

AANRADERS

Wat is Seksualiteit?

Wat is seksualiteit nou eigenlijk? Wat verstaan we onder seks in onze samenleving? Is er verschil tussen seks en seksualiteit? Hoeveel seks is normaal? En is seks wel echt zo belangrijk in een relatie? Linda de Munck (@linnndademunck) en Nynke Nijman (@nynkenijman) praten er samen over, in de podcast Op Zoek...

Relatieproblemen, angst of klachten door Covid-19?

Covid-19 heeft een impact gehad op een ieders leven en relaties. Voor sommigen is de relatieve rust heel goed geweest om opnieuw...

25. Vriendinnen over ‘Daten Met Haar Ex’

Relatietherapeut drs. Nynke Nijman (@nynkenijman) gaat in deze ilvy podcast in gesprek met drie van haar beste vriendinnen: Jenn, Lies en Daan.

Coming out, het feest van lesbisch zijn.

Het is Coming Out Day. De feestdag, jaarlijks op 11 oktober, waarop mensen uit de LHBTI-gemeenschap vieren dat ze voor hun geaardheid...

Nieuwsgierig naar een ander.

‘Als je mij dit 2 jaar geleden had gevraagd, had ik me niet voor kunnen stellen het hier überhaupt over te kunnen...

Trio op Texel (deel 2)

Hiervoor: Eva en David liggen in bed. David fantaseert voor haar een erotisch verhaal over Aisha, de hotelbediende die handdoeken was komen...

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com