zondag 20 september 2020

De jongen van de beurs I

De jongen van de beurs I
D

Daar sta ik dan, 2 dagen op een saaie beurs in het noorden van Nederland. Nou ja saai, het werk is saai maar het rondkijken naar de mensen die er komen vind ik heerlijk: stoffige ambtenaren, gladde jongens in pak, mooie jonge huppelkutjes met flyers. Er loopt van alles rond en dat maakt de beurs ook wel weer leuk.

Het is de laatste dag van de beurs. Ik besluit een mooie strakke kokerrok, witte blouse en pumps aan te doen. Daarmee hoop ik de aandacht te trekken naar onze stand. Ik ben druk aan het netwerken. Mijn bedrijf heeft meer naamsbekendheid nodig, dus ik moet dit goed aanpakken. Ik kijk even om me heen naar potentiële klanten. Dan blijft mijn blik stilstaan bij hem. Mijn adem stokt. Ik kan niet anders dan naar hem kijken. Wat een mooie man. Zijn energie valt op. Donker haar, slank figuur.

Ik betrap mezelf erop dat ik steeds zoek waar hij is. Zou ik bij hem ook opvallen? Die gedachte leidt me af. Dit mag ik niet toestaan, ik ben aan het werk en moet mijn hoofd erbij houden.

Ik besluit me op te frissen op het toilet. Even weg van de stand en daarna doorpakken.

Op het moment dat ik de stand verlaat loop ik bijna tegen hem aan. Hij kijkt naar mij en ik naar hem. Ik weet zeker dat ik blosjes heb op mijn wangen. En ik heb het warm. Hij lacht naar me. Ik weet er een zelfverzekerde glimlach uit te persen en met trillende benen loop ik snel door. Ik zie dat hij nog even naar me achterom kijkt. Iets wat mijn ego streelt.

Ik weet dat ik verder moet, maar ik kan het niet laten om af en toe een rondje te lopen over de beursvloer. Ik vraag me af waarom hij dit gevoel in mij oproept. Hij staat daar, in een mooi pak, jongensachtig en zelfverzekerd. Hij is duidelijk jonger dan ik. Hij staat een beetje te dollen met collega’s, zo onbezorgd en vrij. Zo tegenovergesteld met hoe mijn leven is.

Ik merk dat ook hij af en toe extra langs loopt bij mijn stand. Ik probeer me op mijn werk te richten en besluit bij een spreker te gaan luisteren. Een saai verhaal over het ondernemerschap. Terwijl ik sta te luisteren voel ik zijn aanwezigheid. Hij staat op afstand achter me. Zijn ogen branden in mijn rug en ik vind dat heerlijk.

Ik wil deze man. Ik wil een keer onverantwoordelijk zijn. Ik wil voelen wat hij uitstraalt. Onbezorgd, vrij, stout. Ik wil dat hij me neemt. Nu. Deze ene keer.

‘Ik wil deze man. Ik wil onverantwoordelijk zijn.’

Tegen het einde van de beurs bestel ik een glas wijn. Het koude vocht en de alcohol kalmeren me. Ik begin met het opruimen van de stand. “Hoi,” hoor ik. Ik kijk op. Recht in zijn groene ogen. De seksuele energie is voelbaar. Mijn mond is droog. Ik geef hem mijn klamme hand en ik stel mezelf voor. Hij vraagt me naar mijn bedrijf en we raken in gesprek. De wijn stijgt naar mijn hoofd, of is het zijn aanwezigheid? Hij ziet het. Hij ziet dat ik op hem reageer en hij speelt met me. Hij stelt voor om samen een laatste ronde over de beursvloer te lopen. Mijn verstand zegt heel duidelijk nee. Mijn lichaam onderdrukt de nee en loopt gewillig met hem mee.

Samen lopen we over de beurs en we praten alsof we elkaar al jaren kennen. We hebben beide duidelijk maar één doel voor ogen. De adrenaline stroomt door mijn aderen en toch voel ik geen angst. Bij de toiletten stopt hij en kijkt hij om zich heen. Als de kust veilig is pakt hij mijn hand en trekt hij me mee naar binnen.

Inmiddels ben ik zo nat dat ik niet meer helder kan en wil nadenken. Ik wil alleen maar ontlading. Hem in me, overal. Hij duwt me tegen de muur en we beginnen heftig te zoenen. Zijn hand gaat langzaam omhoog onder mijn rok, langs mijn kousen omhoog. Hij voelt hoe nat ik ben en dat windt hem nog meer op. Zijn vingers glijden in mijn kut. Snel en behendig begint hij me te vingeren. Ik hou het niet meer en kom heftig klaar. Het overvalt me. Hij haalt zijn vinger uit mijn kut en likt ze af. Rauwe geile sex. Nu is het mijn beurt. Ik wil hem proeven. Ik maak zijn broek los en bevrijd zijn stijve pik. Ik lik het vocht van zijn eikel en mijn mond omsluit zijn pik. Met lange diepe halen pijp ik hem. Hij doet zijn best niet te kreunen. Ik wil hem zijn ontlading geven en ga gepassioneerd door, hopend op zijn zaad achterin mijn keel. Maar hij heeft andere plannen.

 ‘Ik geef me over aan deze onbekende mooie man.’

Ineens trekt hij me omhoog, draait me om en gooit mijn bovenlichaam naar voren. Ik sta met mijn handen tegen de muur. Dat geeft hem volledig zicht op mijn achterkant. Ik hoor het scheuren van de condoom verpakking en daarna duwt hij zijn pik in één stoot bij me naar binnen. Hmmm… Dit is zo lekker en geil. Zijn handen glijden onder mijn bloesje en vinden mijn gezwollen borsten. Hij bewerkt kundig mijn tepels terwijl hij hard doorstoot. Ik voel een tweede orgasme opkomen. Deze keer overvalt het me niet en mijn hele wezen ontploft onder hem. Ik geef me over aan deze onbekende mooie man.

Het is bevrijdend. Ik kan niet meer, maar hij is nog niet klaar met me. Hij maakt mijn andere gaatje nat met mijn eigen vocht en doet zijn vinger in mijn kont. Fuck! Hij heeft volledig controle over mijn lijf. Hij pakt mijn haar en trekt het iets naar achter. Stopt dan zijn stijve pik in mijn kont en neukt me. Daar. Dan houdt ook hij het niet meer en spuit zichzelf leeg in me.

Hijgend staan we naast elkaar. Hij trekt zijn broek omhoog en ik mijn rok naar beneden. Voldaan. We kijken naar elkaar en er zijn geen woorden nodig. We weten dat het goed is.

“Zie ik je ooit nog eens?” vraagt hij. Ik geef hem nog een geile zoen en zeg wijselijk, “Dat laten we aan het toeval over”.  Stiekem had ik het liefste zijn nummer gevraagd.

Het lijkt alsof ik tien jaar jonger ben en de wereld aan mijn voeten ligt. Ik wil bij hem blijven, maar ik weet dat ik moet gaan. Ik stap in mijn auto en ga naar huis. Naar mijn gezin.

je hebt op ilvy.com gelezen:

De jongen van de beurs I

Home Verhalen Erotisch De jongen van de beurs I

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

AANRADERS

Een opwindend congres.

Een congres dat een week duurt. Dat hakt er flink in. Ik ben er behoorlijk moe van geworden. Het is donderdagavond. Morgen nog een ochtendsessie en dan zit het erop. Ik moet verslag doen voor het wetenschappelijke tijdschrift, waar ik op freelance basis voor...

Impotentie, het eind van de wereld?

Hij is inmiddels 63. “Wie weet heeft iemand wat aan mijn verhaal”, antwoordt hij op de vraag waarom hij zijn verhaal wil...

De toys van augustus 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat...

De toys van juli 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat...

HPV, een atypische SOA?

Humaan Papillomavirus, HPV Sinds 2009 krijgen alle meisjes vanaf hun 12e/13e een vaccin tegen HPV, Humaan Papillomavirus, maar vrouwen...

Prestatiedruk? Laat het los!

Vooraf aan het geplande gesprek ontving ik drie mailberichten van hem. En hij wilde graag telefonisch contact voor onze afspraak om te...

De toys van juni 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat...

Achter het fluwelen gordijn.

Uit mijn handtas pak ik mijn bril en zet deze op, langzaam zak ik naar beneden tot ik voor hem op mijn...

De toys van mei 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat...

“Maar jij vindt seks helemaal niet zo belangrijk en dat is oké.”

“Maar jij vindt seks helemaal niet zo belangrijk en dat is oke’.  Waar zou ik zijn zonder de overtuigingen...

DUSK, voor al jouw erotische films!

Dat porno alleen voor mannen is, lijkt al lang achterhaald. Ook vrouwen kunnen ervan genieten en het bewust opzoeken. Wat helaas nog...