SM speeltjes voor beginners

948
SM speeltjes voor beginners
SM speeltjes voor beginners

Het spookt al een tijdje rond in je hoofd: je wil meer avontuur in je seksleven en je hebt je oog laten vallen op SM. Zover was je al, maar waar begin je? Om je op weg te helpen heb ik hieronder een overzicht gemaakt van toegankelijke speeltjes waarmee de temperatuur in je slaapkamer al snel oploopt. Voor experimentele avonturiers heb ik nog een spannendere optie erbij gezet. Geniet van je ontdekkingstocht en vergeet niet om plezier te hebben!

De speeltjes zijn beschreven vanuit het oogpunt van de gever, maar zijn ook volledig van toepassing op ontvangers!

Kietelen

Een veilige manier om te starten met SM zijn bij lichamelijke sensaties en daar past een veertje helemaal bij. Je partner ligt voor je, klaar om helemaal gek gemaakt te worden. Zo kan je op een speelse manier je eerste stappen zetten in een lichte machtsverhouding.

Is een veertje niet spannend genoeg voor je? Probeer een pinwheel waarmee je zelf kan bepalen of je zachtjes over de huid gaat, of met net wat meer druk een prikkelende sensatie geeft.

Blinddoek

Met een blinddoek kan je snel en efficiënt een machtsverhouding creëren, je partner heeft namelijk geen idee wat je gaat doen! Je kan een sjaal gebruiken (die je ook als een knevel kan gebruiken), of een mooie blinddoek.

Niet spannend genoeg voor je? Probeer een masker! Ook deze komen in alle vormen en maten, maar het voelt net dat beetje extremer omdat het hele hoofd bedekt wordt.

Bondage set

Wil je je partner graag vast leggen, maar is bondage met touw nog een stap te ver? Met een bondage set bereik je precies hetzelfde. Met velcro of gespen is je partner al snel aan je overgeleverd.

Wil je toch creatiever aan de slag? Overweeg dan bondage tape! Deze tape plakt niet aan huid maar wel aan zichzelf, gebruiksvriendelijk en pijnloos!

Spanking

Hier heb je eigenlijk niet eens een speeltje voor nodig, niets leuker dan je partner billenkoek geven met je blote hand. Maar ook voor spanking heb je een eindeloos aanbod aan speeltjes. Je kan met een hartjes zweep beginnen, of een leuke paddle.

Als je een stapje verder wil kan je een siliconen zweep proberen. Ook hiermee kan je de intensiteit afwisselen tussen strelen of slaan.

Klemmen

Zoek je iets met meer pijn? Dan zijn tepelklemmen een fijne instapper, ze zorgen namelijk voor een continue sensatie en zodra je ze er afhaalt zijn je tepels extra gevoelig. Hier kan je wasknijpers voor gebruiken, maar verstelbare tepelklemmen zijn een ideale optie omdat je zelf kan bepalen hoe intens ze voelen. Ouderwetse tepelklemmen met een ketting zijn ook leuk om mee te spelen.

Met tepelzuigers kan je nog een stapje verder gaan. Je zuigt je tepels vacuüm met het pompje waarbij je de intensiteit zelf kan bepalen door de mate waarop je vacuüm zuigt. Nadat je ze er afhaalt zijn ze nog eens extra gevoelig ook!

Ball gag

Wanneer je je partner hulpeloos wil zien is een ball gag een must. Hij zorgt er niet alleen voor dat je moeilijker praat, maar je gaat er ook nog eens van kwijlen als je hem goed in hebt. Vernederend, niet?

Gags komen ook in alle vormen en maten, je kan zelfs voor een ring gag of een bit gag gaan wanneer je ze mooier vindt.

Met deze speeltjes hoop ik je een leuke start te geven, maar ga vooral zelf op ontdekkingstocht! SM draait om uitproberen en experimenteren en er is niets leuker dan ontdekken waar je passie in de slaapkamer ligt.