vrijdag 22 januari 2021

Loversland 2018

Loversland 2018
L

Vorig jaar schreef ik enigszins teleurgesteld een blog over de laatste KamaSutra beurs. Dit jaar kreeg ik een nieuwe kans en stond Bobbi Edens Loversland op het programma. In opdracht van ilvy mocht ik rondneuzen op de beurs en mijn bevindingen met jullie delen.  In de wandelgangen had ik wel gehoord dat de opzet anders zou zijn dan bij de KamaSutra en dus betrad ik met een open blik de beursvloer.

‘Het was eigenlijk net de huishoudbeurs, maar dan anders.’

Het was eigenlijk net de huishoudbeurs, maar dan anders. De geur van churro’s en warme wafels vulde de hal. Niet een geur die ik enigszins als opwindend ervaar, maar gezien de rijen bij de kar ligt dat vast aan mij.  Waar je op de huishoudbeurs stands met schoonmaakmiddelen en stofzuigers hebt, zijn er hier stands met sextoys, lingerie en nog veel meer kinky stuff. Er waren sexy optredens van burlesque tot BDSM en Xander de Buisonjé zorgde elke avond voor de muzikale sfeer. In eerste instantie vroeg ik me af wat er nu werkelijk zo anders was aan Loversland, buiten het feit dat dat Bobbi Eden haar naam eraan heeft verbonden.

Er was een erotisch doolhof waar je je een weg baant tussen allerlei in spannends. In het Swingerscafe kun je, als je daar behoefte aan hebt andere leuke stellen tegenkomen. Deze ruimtes waren duidelijk vindbaar en toch subtiel afgeschermd van de stands en het hoofdpodium. Hierdoor lag de nadruk niet enkel bij de swingers en waren de intieme gedeelten minder in your face dan ik op de KamaSutra had ervaren. Dus toch anders. Bobbi Eden was duidelijk aanwezig, zowel met haar eigen sextoy lijn als in levenden lijve. Voor de ‘die hard’ fans was er een mogelijkheid voor een meet and greet en een foto moment met haar.

Wat Loversland voor mij echt anders maakte was dat er ruimte was voor workshops. Van piemel pimpen tot een workshop Tantra. Interactief en leerzaam was het doel zo vertelde een medewerker mij.

De Loversland Academy werd gerund door sexpert Mandy Ronda en bevond zich in een apart leslokaal. Daar kon je de verschillende workshops volgen. Je moest je vooraf opgeven en alle workshops zaten binnen no time vol. Dat alleen al geeft aan dat men open staat om te leren, maar ook dat bezoekers het leuk vinden daadwerkelijk iets te doen op zo’n beurs. Er waren zelfs stellen die alle workshop hebben bijgewoond.

Nieuwsgierig als ik ben besloot ik een kijkje te gaan nemen bij de Loversland Academy. Op uitnodiging van Mandy besloten Chris en ik aan te schuiven bij de Tantra workshop. Heel even leek het alsof ik ergens anders was. Het was alsof we met z’n tweetjes in het lokaal zaten. Ver weg van de prikkels die je op zo’n beursvloer ervaart. Eerlijk is eerlijk, ook wij hebben er iets van opgestoken wat we thuis verder kunnen uitwerken.

Heel stiekem heb ik om het hoekje gekeken bij de les: Master The Cock. Natuurlijk is dat grappig in het begin. Je giechelt wat en voelt een soort plaatsvervangende schaamte als je je handen en plein public over zo’n mega dildo laat glijden. En een komkommer? Wat zouden we daarmee gaan doen? Maar wat is seks zonder een beetje humor? Desalniettemin, zodra je de schaamte voorbij bent en lekker meedoet steek je er iets van op.

Ben je nieuwsgierig en wil je genieten van een sexy show? Misschien ben je exhibitionist en voel je de behoefte jezelf te uiten? Samen shoppen voor nieuwe slaapkamer ideeën? Een vrijgezellenfeest? Dan kan je volgend jaar best eens een bezoek brengen aan Loversland, want het kan er allemaal.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Loversland 2018

Home Lezen Loversland 2018

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

AANRADERS

Vriendinnen over ‘Kerstmis’

Relatietherapeut drs. Nynke Nijman (@nynkenijman) gaat in deze ilvy podcast in gesprek met drie van haar beste vriendinnen: Jenn, Lies en Daan. In deze aflevering praten Nynke en haar vriendinnen over: Kerstmis! En de uitdagingen, teleurstellingen, moetjes en mooie momenten die daarbij komen kijken.

Seks met: Mignon Nusteling!

Relatietherapeut drs. Nynke Nijman (@nynkenijman) gaat in deze aflevering in gesprek met Mignon Nusteling (@mignonnus) over Seks, Relaties en Liefdes!

Sextoys binnen je relatie

In deze aflevering bespreken we alles op gebied van sextoys binnen je relatie. Hoe begin je erover en maakt het je seksleven...

Vluggertjes

Vluggertjes, de ramp van het huwelijk, enkel voor stiekeme romances, of een heerlijk intiem momentje dat ook binnen goede relaties prima mag?...

Seksspeeltjes Testen als Job

Relatietherapeut drs. Nynke Nijman (@nynkenijman) gaat in deze aflevering in gesprek met de Vlaamse professioneel seksspeetjes tester Miss Poppie (@miss-poppiess_poppie_reviews) .

De toys van november 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat...

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com