Getest: Isla van Lelo

780

Seksspeeltjes zien er vaak mooier uit dan dat de functioneel zijn. Wanneer we de kans krijgen test het testpanel van ilvy de mooiste producten om erachter te komen welke niet mogen ontbreken aan jouw collectie. 

Getest: Isla van Lelo
Getest: Isla van Lelo

Het was liefde op het eerste gezicht. Wat is dit een mooi ding zeg! Zonder schaamte durfde ik het in de hand te nemen en was ik ontzettend nieuwsgierig naar wat het me brengen zou. Ik was onder de indruk van hoe het eruit zag: absoluut niet ordinair. Waar de meeste speeltjes me deden denken aan een goedkoop kinderspeeltje, deed dit me denken aan een piece of art. Voorzichtig haalde ik het uit de doos en tot mijn verbazing voelde het ontzettend aangenaam. Ik werd nog nieuwsgieriger: welk genot zou dit speeltje mij gaan brengen?

De verschillende standen en de intensiteit van de trillingen laten niets te wensen over, maar het liefst had ik hem op de constante trilling staan. Ik kwam er al snel achter dat dit magische speeltje mij binnen seconden tot een hoogtepunt kon brengen. Zo zonde! Want het voelde zo lekker aan! Te lekker… Want hoe ik ook mijn best deed om het klaarkomen uit te stellen, het lukte me nauwelijks.

Toen ik me was verzekerd van het succes mijn nieuwe speeltje, durfde ik het tevoorschijn te halen toen mijn sekspartner er was. Wederom nam ik het zonder schaamte in de hand: dit was een speeltje dat gezien mocht worden en eerder zou getuigen van zelfverzekerdheid en doortastendheid dan van iets anders. Gek genoeg voelde ik me ook zekerder met de Isla in mijn hand. Ik wist dat ik in ieder geval aan mijn trekken zou komen. Mijn sekspartner was ook onder de indruk: Zo snel had hij mij nog nooit zien klaarkomen.

Mijn oordeel? Absolute aanrader! Het is redelijk prijzig, maar het is het waard. Ik heb meerdere speeltjes, maar op allen zit een houdbaarheidsdatum. Op de Isla niet. Het is tijdloos, prachtig, voelt fijn aan en is ook makkelijk te gebruiken door je partner.

Ook zo enthousiast worden over dit prachtexemplaar? Schaf hem dan aan via Easytoys.