Getest door een koppel dit keer: Wish van We-Vibe.

492
Getest door een koppel dit keer: Wish van We-Vibe.
Getest door een koppel dit keer: Wish van We-Vibe.

Seksspeeltjes zien er vaak mooier uit dan dat ze functioneel zijn. Wanneer we de kans krijgen test het testpanel van ilvy de mooiste producten om erachter te komen welke niet mogen ontbreken aan jouw collectie. Al eerder werd de Wish van We-Vibe getest door een single en was het niet zo’n succes. Maar wat gebeurd er als je het met zijn tweeën gebruikt?

Wish We VibeDe verpakking straalt luxe uit. Aan alles kun je zien dat het geen goedkoop speeltje is. Het is een luxe cadeautje dat een feestje is om uit te pakken. Als we het zelf gekocht zouden hebben, zou het aanvoelen alsof we onszelf echt even hebben verwend. Alsof we onszelf hebben getrakteerd met iets moois en duurs van goede kwaliteit.

‘Alsof we onszelf echt even hebben verwend.’

We moesten eerlijk gezegd wel even wennen aan de vorm! Niet meteen een vorm die je verwacht bij een speeltje (en we hebben inmiddels heel wat gezien). Je hoeft je bij dit speeltje in ieder geval geen zorgen te maken als je het op je nachtkastje laat liggen. Niemand zal je betrappen op je -pret in bed- momentje gisteravond. Ook de Wish straalt luxe uit. Bovendien is het kleurtje lekker fris en hij voelt heerlijk zacht! Een beetje kneedbaar, net als huid. Vooral het puntje dat wat dikker is voelt erg prettig. Hij voelt wat zwaar aan voor de grootte, wat de kwaliteit voor ons wel benadrukt: stevig en solide! De Wish van We-Vibe heeft een ergonomische vorm die fijn in de hand ligt.

We vonden het een leuke gadget (vooral hij) dat er een app bij dit speeltje hoort. Het is, buiten de vorm om, weer eens wat anders. Dat triggerde ons. We hebben inmiddels best wat ervaring dus het komt niet vaak voor dat we ons even achter de oren moeten krabben over hoe iets werkt. We zijn heel enthousiast! Hij stimuleert de hele vagina, niet alleen de clitoris. Soms is de clitoris zo gevoelig dat directe stimulatie wat zeer kan doen. Deze stimuleert het hele gebied wat erg prettig is bij een gevoelige clitoris. Het puntje is erg fijn voor alleen clitorale stimulatie. We hebben hem gebruikt tijdens de seks, maar ook als voorspel. Tijdens de penetratie hebben we hem ook op de venusheuvel gelegd, dat voelde voor hem ook fijn.

‘Vocht, natte vingers en een telefoon werken gewoon niet.’

Met glijmiddel (wat overal terecht komt tijdens de seks) wordt de Wish glibberig en door de vorm is hij dan moeilijker vast te houden. Net een zeepje dat wegschiet! Dit is dan wel weer goed voor de lachspieren. De app gebruiken tijdens de seks is ook niet handig. Vocht, natte vingers en een telefoon werken gewoon niet. Maar gelukkig kun je hem ook bedienen met de knopjes op de Wish zelf. Groot voordeel: Door de vorm kun je hem laten liggen op de vagina/venusheuvel en hij doet gewoon z’n werk. Die handen kunnen dan fijn ergens anders heen gaan. Tijdens de seks samen hebben we hem maar kort gebruikt. Hij valt beter in de smaak bij de voorpret! Dan wordt de Wish juist leuk als hij nog aan het werk is en op afstand de app kan bedienen. Zo waren we alvast opgewarmd wanneer hij thuis kwam. Het voelde heel spannend en ondeugend op die manier. We vonden het daarnaast uniek dat je een ritme in de vibratie kunt instellen op de app: geen vrouw is immers hetzelfde.

De achterkant verschafte wel wat informatie o.a over het materiaal wat wij wel belangrijk vinden. Het zou prettig zijn geweest om te weten welke glijmiddelen er geschikt zijn voor het product en met welke producten we de Wish kunnen schoonmaken (sommige materialen geven een reactie met aanraking van bepaalde stoffen).

We geven de Wish een 9! Een veelzijdig en zeer goed product, van hoge kwaliteit. Een echte must-have om te leasen en voor tijdes het voorspel! De app heeft voor de man een hoog speel gehalte. Dat maakt het een hebbedingetje en gadget. And last but not least: Ideaal voor spierpijn of als massage! Niet alleen tijdens de seks, maar ook heerlijk voor op de rug of in de nek. Het voelt niet gek om het te gebruiken als massageapparaat door de neutrale vorm. Het heeft ook een goede stevige vibratie hiervoor. Let wel: zorg dat je hem even goed hebt schoon gemaakt als je hem eerst als seksspeeltje hebt gebruikt.

‘Niet bij elkaar zijn, maar elkaar wel kunnen teasen!’

We zouden de Wish zeker aanraden. Zeker voor vrouwen met een gevoelige clitoris die geen directe aanraking kunnen verdragen. Maar we vinden hem ook heel erg leuk voor stelletjes die op afstand van elkaar wonen door de app waarmee je hem kunt bedienen. Wat een leuke dementie is dat! Niet bij elkaar zijn, maar elkaar wel kunnen teasen!

Als laatste willen wij toevoegen dat het heel fijn is dat er geen chemische of rare geur aan zit. Sommige speeltjes hebben een chemische geur waardoor het niet vertrouwd voelt om het in of op je lichaam te gebruiken.