De toys van juni 2020

58
De toys van juni 2020
De toys van juni 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat is nieuw en helemaal hot! En wat laat je beter links liggen?

Volledige reviews kan je lezen op mijn website misspoppie.be.

Doxy Die Cast 3R

Doxy Die Cast 3R

De Doxy Die Cast 3 is een redelijk nieuwe, maar nu al iconische wand-vibrators. Wand vibrators zijn grotere speeltjes die heel erg krachtig zijn. En nu heeft Doxy dus een nieuw model uitgebracht: oplaadbaar en met prachtige glitters!!

Zo groot

De Doxy 3R is best een grote vibrator. Daardoor ligt het speeltje makkelijk in de hand en kan je heel intuïtief de knoppen bedienen.

Maar het is vooral leuk om de weten dat dit soort grote wand vibrators oorspronkelijk ontworpen zijn om mee te masseren: de rug en andere lichaamsdelen. Daar zijn ze dus ook heel erg zalig voor. En al heel snel kwamen (voornamelijk vrouwen) erachter dat ze die massagestaven ook wel voor iets anders konden gebruiken.

Is de Doxy 3R zo’n geweldige vibrator dan?

Het is vooral een heel erg krachtige vibrator! Dat zorgt voor een heel snel orgasme, mocht je dat willen. Maar het kan in sommige gevallen ook wel wat te krachtig zijn. Dan kan je er gerust een doek tussen leggen. Of gewoon je kleding aanhouden.

Leuk aan de Doxy 3R (en eigenlijk alle Wand-vibrators) is ook dat het geen geslachts-gebonden speeltje is. Het werkt echt voor alle lichamen! Als je van power houdt tenminste. 😉

De volledige review van de Doxy Die Cast 3R lees je hier!

Wil je de Doxy Die Cast 3R graag kopen? Dat kan hier voor €164,99.

Esca 2

Esca 2

Een speeltje dat je op afstand kan bedienen is uiteraard super leuk! Je kan samen op restaurant gaan en elkaar uitdagen, met een heerlijke vrijpartij tot gevolg. Deze Esca 2 kan je zelfs met een app besturen en daardoor is het ook een ideaal speeltje voor een lange afstand relatie.

Zo zijn er toch best wel veel speeltjes?

Inderdaad. Maar veel van die speeltjes zijn meestal enkel gemaakt om inwendig of uitwendig te vibreren. Terwijl deze Esca 2 gewoon de 2 doet.

De verdikking gaat inwendig, tegen je G-spot, terwijl het uiteinde tegen de clitoris blijft liggen. Je voelt dus vibratie op beide plaatsen.

Hou je van elkaar uitdagen in de slaapkamer? Het voorste stukje (dat buiten het lichaam en tegen de clitoris ligt), geeft licht. Speel met je partner in een donkere ruimte en je kan perfect zien wat je met elkaar doet door het knipperende lampje, dat mee knippert op het ritme van de vibratie.

Is het leuk?

De Esca 2 ligt hier nog klaar om getest te worden, dus ik kan het nog niet met zekerheid zeggen. De reacties en reviews ervan zijn voornamelijk positief, dus ik verwacht er veel van!

Je koopt de Esca 2 hier bij Easytoys voor €109,00

Stay Tuned op misspoppie.be voor mijn review!

Esca 2

We-Vibe Box

Wil je graag verschillende dingen proberen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Een box met verschillende speeltjes in is een echte aanrader! En dan zeker als het een box van We-Vibe is.

We-Vibe is een leuk Duits merk, met erg kwalitatieve speeltjes. Dat lijkt misschien niet zo belangrijk, maar als je speeltjes gaat gebruiken, let je best wel op dat de materialen veilig zijn voor je lichaam. Je wil echt liever niet dat het materiaal bacteriën opneemt en die de volgende keer weer afgeeft als je hem gebruikt. Iew. 😀 Met We-Vibe zit je dus helemaal goed!

What’s in the box?

Het leuke aan zo’n box is dus dat je heel wat verschillende speeltjes krijgt om uit te proberen. In dit geval zit er bijvoorbeeld een bullet vibrator in, een speetje ter grootte van een vinger: de tango. Echt een geweldige vibrator!

Er zit ook een koppel speeltje bij: dat breng je in in de vagina en het andere deel leg je tegen de clitoris. De penis kan er dan gewoon nog bij, zodat je samen kunt genieten.
En dan zitten er onder andere ook nog glijmiddel, dobbelsteentjes, een vaginaal balletje en een anale plug in de box. Je merkt het al: heel veel om uit te proberen!

Eén van de hoogtepunten van de box is trouwens de kleine Starlet. Een mini speeltje dat werkt met luchtdrukgolven. Het zuigt als het ware aan je clitoris en brengt je zo in record-tempo tot een orgasme. Getest en goedgekeurd door ontelbaar veel mensen met een clitoris!

De Discovery Box kan je hier kopen bij Easytoys voor €149,95

  • Mijn review van de Tango lees je hier.
  • Mijn review van de We-Vibe Sync (een duurdere koppelvibrator, maar vergelijkbaar model) vind je hier.
  • En dan is er ook nog mijn review van de Womanizer Liberty (alweer een iets duurder model dan de Starlet, maar zeker vergelijkbaar).
Vorig artikel18. De ideale tijdsverdeling binnen een relatie?
Miss Poppie
Seksualiteit is iets wat haar altijd al interesseerde. Een aantal jaar geleden besloot Miss Poppie in bijberoep als FUN Party Consulente te starten, naast een vaste job als geluidstechnieker. Via homeparty’s kwam ze zo in contact met ontelbaar veel mensen en maakte hen wegwijs in de wereld van de sextoys en de seksualiteit in het algemeen. Heerlijk om op zo’n eenvoudige avondjes toch meteen een aanspreekpunt te worden. Al snel besefte ze dat hier haar passie lag en dat ze hier meer mee wilde doen. Dus maakte ze anderhalf jaar geleden de sprong en begon ze te werken in een feministische sekshop in België: Loveware. Ongeveer gelijktijdig begon Miss Poppie ook met de gelijknamige blog, waar ze seksspeeltjes aan een grondige test onderwerpt. In België was er tot op dat moment nog geen andere vrouwelijke sextoytester (en tot op heden is dat nog steeds zo). België blijkt op vlak van seksualiteit vaak nog wat achter te lopen op Nederland. Taboes doorbreken is dan ook iets waar Miss Poppie haar job van zou willen maken. Door haar werkt in de winkel, besefte Miss Poppie dat in het helpen en begeleiden van mensen in hun relatie en op vlak van seksualiteit haar roeping ligt. Miss Poppie is intussen ook bezig met een opleiding Sekscounceling en hoopt er nog verschillende opleidingen bij te kunnen doen. Je mag haar altijd contacteren met vragen over sextoys, ze helpt je met veel plezier om het juiste speeltje uit te zoeken!