dinsdag 26 oktober 2021

De toys van april 2020

De toys van april 2020
D

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat is nieuw en helemaal hot! En wat laat je beter links liggen?

Volledige reviews kan je lezen op mijn website misspoppie.be.

De Moxie van We-Vibe

Het is een bijzondere periode, de Corona-tijd. We blijven allemaal zo veel mogelijk binnen en houden afstand van elkaar. Speeltjes die met een App vanop afstand kunnen worden bestuurd zijn op dat moment helemaal geweldig. Ver van elkaar, maar toch ook heel erg dicht bij!

Wat maakt deze Moxie zo bijzonder?

Het is een kleiner speeltje dat je uitwendig gebruikt. Met een magneetje kan je het aan je onderbroek bevestigen, zodat het speeltje tegen je clitoris blijft zitten. Het magneetje bevindt zich dan aan de buitenkant van je onderbroek.

De We-Connect App werkt heel eenvoudig en je kan makkelijk connecteren met je partner. Bovendien kan je samen video-callen terwijl je dus gewoon de Moxie laat vibreren. Heel leuk toch!?

Is het ook een leuk speeltje?

Ja hoor! De vibraties van de Moxie zijn heel erg goed. Ook zonder partner is deze Moxie heel fijn om te gebruiken, bijvoorbeeld meer als een bullet-vibrator. Die kan je dan gewoon vasthouden en zo tegen je clitoris positioneren zoals voor jou aangenaam voelt.
De volledige review van de Moxie lees je hier!

Je leest de review van MissPoppie hier.

De dildo’s van Ylva&Dite

Het wordt steeds duidelijker: lokaal kopen is belangrijk! Dat geldt ook voor seksspeeltjes. Want je weet het vermoedelijk niet, maar zo goed als alle speeltjes worden in China gemaakt. De dildo’s van Ylva&Dite zijn 100% Nederlands! Twee super sympathieke Nederlandse mannen besloten een jaar geleden om zelf dildo’s te maken van top kwaliteit. Verrassend genoeg is het hen nog gelukt ook!

Ze maakten een heel assortiment aan kwaliteitsvolle dildo’s van de beste silicone. Ieder model is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en patronen.

Voelen ze ook goed?

Ik heb er zelf 2 mogen testen en ben heel tevreden van beide. Ze voelen goed en zacht aan en zijn goed gevormd voor je lichaam. De meeste modellen hebben best een krachtige zuignap. Daarmee kan je je dildo vast zetten op een glad oppervlak, zoals bijvoorbeeld de tegels van je douche.

Leuk is ook dat ze eigenlijk helemaal niet duur zijn! Je kan dus gerust enkele modellen uitproberen.

Je vindt de Ylva&Dite reviews hier op mijn blog

Een echt sekskussen? Jawel, dit is de liberator BonBon!

Wat voor een ding is dat, een “sekskussen”? Wel, het is een kussen dat je helpt om makkelijker een juiste positie aan te nemen en te houden. Bijvoorbeeld door je heupen in de lucht te houden. Je zou natuurlijk ook een gewoon kussen kunnen gebruiken, maar zo’n sekskussen is meestal steviger en blijft beter liggen.

De Liberator BonBon is een vrij hoog kussen met een opening bovenaan waar je een dildo of vibrator in kan vast zetten. Bedoeling is dus dat je er gaat op zitten en jezelf (of je partner) op die manier helpt bevredigen.

Werkt dat echt?

Verrassend genoeg werkt het echt nóg beter dan ik gedacht had. Je heft je heupen namelijk een stuk hoger met zo’n kussen, zodat je inwendig beter geraakt wordt op de plaatsen waar je graag geraakt wil worden. Je kan jezelf gewoon beter positioneren.

Met partner zorgt het er ook voor dat je heupen hoger komen te liggen, waardoor penetratie makkelijker wordt. Maar ook voor orale seks is zo’n kussen echt fantastisch: je kan overal gewoon veel makkelijker aan!

Mijn review van de Liberator BonBon komt binnenkort online.

je hebt op ilvy.com gelezen:

De toys van april 2020

Home Lezen Recensie De toys van april 2020

AANRADERS

Van huisfeest naar orgie (Deel 2)

In het eerste deel komen Jade en Wendy bij een erotisch huisfeest optreden. Als zij aankomen is de party in volle gang. Zij zullen de afsluitende act verzorgen. Of is het juist het begin van een nog groter festijn? Wendy vertelt verder… Dan ga ik op de rand van het...

Uitblijvende kinderwens

Terwijl ze tegenover me zitten, begint ze te huilen. Hij wil haar troosten, maar hoe meer hij probeert contact te zoeken, des te meer...

Van huisfeest naar orgie (Deel 1)

Jade, mijn vriendin, ziet er prachtig uit. Ze heeft donker, zwart haar en draagt om haar slanke lichaam een kimono van satijn, met hier...

Vader-zoon relatie, de transitie van jongen naar man

Vandaag vierden we een mijlpaal, een cliënt van mij en ik. 12 jaar geleden benoemde zijn vader dat mijn cliënt de zaak zou overnemen....

Kijken is het nieuwe swipen

Op zoek naar een partner? Na de coronacrisis kan er weer veel op dat vlak. Mensen kunnen elkaar volop ontmoeten, zeker als het vaccinatietempo...

Mannen in overvloed

“Een omgekeerde harem, dat lijkt me wel wat”. Erik, mijn man kijkt me aan met een vragende blik; “wat bedoel je daar nou mee?”...

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com