Dit gaat niet over SEKS

442
Dit gaat niet over SEKS
Dit gaat niet over SEKS
Dit gaat niet over SEKS
Dit gaat niet over SEKS

In ‘Dit gaat niet over SEKS’ worden 25 brieven gebundeld die huisarts / Seksuoloog NVVS Peter Leusink en Journaliste Daan Borrel het afgelopen jaar verzamelden. Hun vraag aan tientallen mensen was om een open en eerlijke brief te schrijven met daarin een antwoord op de vraag: Wat is de rol van seksualiteit in je leven en hoe heeft deze zich ontwikkeld tot een die de moeite waard is, waar je tevreden of gelukkig mee bent?

Dit gaat niet over SEKS
Dit gaat niet over SEKS

Deze vraag levert een zeer divers beeld op van unieke verhalen van mensen vanuit het gehele spectrum. Verfrissend en herkenbaar om te lezen, want hoe uniek de verhalen ook zijn, ze hebben tegelijkertijd zoveel gelijkenis met de verhalen van andere mensen.

Om deze verhalen meer aandacht te geven zullen wij een aantal van de verhalen gaan plaatsen. Bedoeld om aandacht te geven aan het boekje, maar des te meer om te laten zien hoe divers seksualiteit is. Leg een vraag voor aan een groep mensen en je zult zien dat het antwoord niet eenvoudig is. Er is niet een antwoord dat recht doet aan de vraag ‘wat is seksualiteit?’. Het zijn stukjes van levensverhalen waardoor we een klein beetje inzicht krijgen in de diversiteit van seks.

Als eerste het verhaal van Elselien. Een vrouw van 54 jaar die opgroeide binnen een gezin met een totaal gebrek aan lichamelijkheid.

Nieuwsgierig geworden naar het boekje? Kijk snel waar je het voor slechts €7,50 kan bestellen.