woensdag 16 juni 2021

Seksspeeltjestester Tess: “ja dit is echt een baan”

Seksspeeltjestester Tess: “ja dit is echt een baan”
S

De vraag wat voor werk je doet, is er een die best regelmatig voorbij komt. Het antwoord dat ik op die vraag geef, is er een die niet zo vaak voorbij komt. Ik ben namelijk seksspeeltjestester. Als ik dat vertel, reageren de meeste mensen erg verrast. De vraag of dat echt een baan is, is de meest gestelde vervolgvraag. Ja, dit is echt een baan. Ik heb mijn eigen Tess Tesst website en daar publiceer ik drie reviews en één vlog per week op. Een van die reviews wordt geschreven door mijn partner Jay, die alle speeltjes voor mensen met een penis en/of prostaat test.

Ik heb in totaal al zo’n vijfhonderd seksspeeltjes getest en daar komen maandelijks dus nog meer toys bij. Voor ik met Tess Tesst begon, werkte ik al ongeveer tien jaar in verschillende seksshops. Van sekswinkel met seksbioscooop tot gay fetish shop tot feministische sexshop. Ervaring genoeg dus met sekstoys. Maar het testen en het schrijven over dit onderwerp is toch wel de leukste baan die ik me kan bedenken.

Op ilvy.com zal ik maandelijks schrijven over mijn belevenissen. Als sextoy-tester maak ik natuurlijk regelmatig leuke en spannende dingen mee. Soms zal ik hier schrijven over een seksspeeltje waar ik enorm van onder de indruk ben, op positieve of misschien wel negatieve manier. Maar soms zal ik ook vertellen over events waar ik heen ben geweest die maand, of andere spannende belevenissen. Of een mix van dit alles. Want wat het ook is, mijn leven is in elk geval over het algemeen niet saai.

Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Best eng, maar wel leuk eng.

Zo belandde ik vorige week op een super spannend feest op een exclusieve locatie in Amsterdam. Ik was gevraagd om te assisteren bij een BDSM-workshop. Want oh ja, ik doe dus ook nog aan BDSM. Het was allemaal best vaag, de omschrijving van het feest, de dresscode, de andere workshops, nou ja, alles dus eigenlijk. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Best eng, maar wel leuk eng.

Uiteindelijk had ik daar echt de tijd van mijn leven. De locatie was werkelijk prachtig. Ik voelde me de hele tijd alsof ik in een film rondliep. Het feest begon met een speciale openingsceremonie, waarbij we allerlei oefeningen moesten doen met elkaar. Zonder te praten. De ander diep in de ogen aankijken, later ook met wat aanrakingen. De leukste oefening vond ik die waarbij je de ander moest laten zien waar je aangeraakt wilde worden. Vervolgens gaf de ander z’n hand en kon je op de hand voordoen hóe je aangeraakt wilde worden. Wat de ander dan vervolgens deed. Het was zo bijzonder! Ik had nog niet eerder zoiets meegemaakt. De workshop zelf was ook één groot feest, vol met super enthousiaste deelnemers die elkaar voortaan op een veilige manier kunnen slaan, met consent natuurlijk! Een groot succes dus.

Eigenlijk schaamde ik me een beetje, dat ik deze lelijke, rare toy zo lekker vond.

Ook had ik deze maand een leuke sextoy-verrassing. Ik krijg regelmatig nieuwe toys, meestal mag ik ze zelf uitzoeken. Deze keer had ik de ‘Her Ultimate Fantasy’ uitgekozen. Een multifunctioneel seksspeeltje. Het handvat van de toy is ook een G-spot vibrator. Maar het deel wat deze toy zo bijzonder maakt, is het bewegende tongetje. Om dat tongetje heen kan je ook nog een cup plaatsen. Die zuigt vacuüm, om je vulva. Het zag er allemaal vrij hysterisch uit en eerlijk gezegd had ik deze toy alleen maar gevraagd omdat ‘ie me super grappig leek voor filmpjes op mijn Instagram.

Maar, tot mijn grote verbazing bleek ik deze toy, met die vreselijke look en naam, toch helemaal geweldig te vinden! Het is allemaal wel vrij heftig, want het vacuüm zuigen voelt echt heel intens, en dan heb je ook nog dat tongetje dat over je clitoris ‘likt’ en trilt. Het is zo veel, maar het is vooral zo lekker!

Eigenlijk schaamde ik me een beetje, dat ik deze lelijke, rare toy zo lekker vond. Maar hee, lekker is lekker en dat is het belangrijkste. Ik probeer mensen altijd mee te geven dat ze zich niet hoeven te schamen voor hun voorkeuren, dus waarom zou ik me er dan voor schamen dat ik deze aparte toy lekker vind? Dus ik gooide mijn schaamte snel het raam uit en schreef een positieve review over dit grappige seksspeeltje. Als je mijn hele review wilt lezen, kan je die hier vinden op mijn website.

Ben je benieuwd wat ik komende maand ga beleven? Check dan volgende maand weer mijn post hier op Ilvy.com

je hebt op ilvy.com gelezen:

Seksspeeltjestester Tess: “ja dit is echt een baan”

Home Lezen Column Seksspeeltjestester Tess: "ja dit is echt een baan"

AANRADERS

De internetdate (Deel 1)

“Dat is een lekkertje!” Karin lacht haar mooie tanden bloot en haalt een hand door haar lange blonde haar. Bevestigend knik ik en klik op de afbeelding van de vrolijk lachende knul op het scherm van mijn laptop. Donkere krulletjes, mooie bruine kijkers, sportief shirt aan, dat bevalt ons...

Niets is meer raar

Twee maanden geleden leek het nog of hun wereld in zou storten: ze overzagen niet meer hoe ze hier samen uit moesten komen. De...

Papa en mama hebben geen seks!

Preuts Nederland Dat er een taboe op seksualiteit rust is algemeen bekend. Dat Nederland bovendien er de afgelopen decennia preutser op is geworden, dat mag...

Ongezonde / Destructief Relaties, met Bram Bakker

Relaties waar je inzit en blijf, terwijl de relatie helemaal niet zo goed voor je is. Relatietherapeut drs. Nynke Nijman (@nynkenijman) gaat in deze aflevering in...

De toys van juni 2021

What’s new pussycat!?Iedere maand krijg je van mij een overzichtje van de nieuwste speeltjes.Wat is nieuw en helemaal hot en wil je absoluut hebben?...

Een home movie bij vrienden (Deel 3)

Ik houd het schermpje van onze camera voor het gezicht van Marc, om hem de laatste beelden te laten zien. Hij knikt goedkeurend. Het...

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com