maandag 25 mei 2020

Mannen met PILF-potentie: Professoren, politici en presentatoren I’d like to…

Mannen met PILF-potentie: Professoren, politici en presentatoren I’d like to…
M

Justin Trudeau is hot as fuck.’ Na zijn verkiezingsoverwinning liep Twitter over van dergelijke berichten. Voor de nieuwe Canadese premier, met afgetraind lijf en knappe kop, was een nieuwe term snel bedacht: PILF, ofwel professor I’d Like to Fuck. ilvy ging op zoek naar de Nederlandse mannen met PILF-potentie.

De MILF, mother I’d like to fuck, hadden we al. De vrouw van middelbare leeftijd die seksueel aantrekkelijk wordt gevonden door jongere mannen heeft nu een mannelijke tegenhanger gekregen: de PILF, ofwel professor I’d like to fuck. Hersens, daar draait het om – maar dan wél gecombineerd met een strak gesneden kostuum dat een goedgetraind lichaam doet vermoeden. De smaakvol verpakte spieren maken de PILF des te spannender. De eerste PILF is afgelopen herfst internationaal gelanceerd: Justin Trudeau, de nieuwe premier van Canada. Na zijn verkiezingsoverwinning liep Twitter over van berichten zoals: ‘Hallo VS, nu hebben wíj the hottest leader!’, ‘Justin Trudeau is hot as fuck’ en allerlei opmerkingen die, als ze betrekking zouden hebben gehad op vrouwen, de censuur niet zouden passeren. Met zijn afgetrainde lijf en knappe kop zorgt de nieuwe minister-president kortom voor nogal wat opschudding. Vooral ook omdat hij twee keer per week bokst en er foto’s rouleren waarop hij met bezweet bovenlijf zijn bokshandschoenen hitsig op zijn vermeende tegenstanders richt. Welke Nederlandse politicus, professor of (hoogopgeleide) presentator kan de strijd met hem aan? Dit is volgens ilvy de top van mannen met PILF-potentie (in willekeurige volgorde). 

Let wel: deze lijst is samengesteld door middel van een interviews onder 40 vrouwen in de leeftijd van 25 tot en met 55 jaar. Smaken verschillen gelukkig, maar deze mannen hebben in ieder geval de academische achtergrond en looks om in aanmerking te komen voor de PILF-titel. 

De Nederlandse PILF top

1. Sportieve econoom die alles weet van shampoo

João Varela

João Varela
João Varela

Geboren: Santa Catharina (Kaapverdië), 19 oktober 1974. Op zesjarige leeftijd verhuisde hij naar Nederland.
Opleiding: Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, plus postdoctorale studie Accountancy.
Carrière: Begon als manager bij L’Oréal, waar hij betrokken was bij het shampoomerk Elvive en de wereldwijde introductie van Studio Line Out of Bed. Na een aantal jaren gel en wax promoten, werd hij gevraagd voor de Lijst Pim Fortuyn. Van mei 2002 tot november 2006 was hij het toenmalige jongste lid van de Tweede Kamer. Sinds 2007 werkt hij weer als marketing-accountant voor internationale merken.
Bijzonder: Echte sportjongen. Hij was Nederlands kampioen verspringen en speelde tot 2008 in de Eredivisie tennis.

2. Koninklijk in uniform

Prins Maurits van Oranje – Nassau                                                              

Maurits van Oranje Nassau van Vollenhoven
Maurits van Oranje Nassau van Vollenhoven

Geboren: Utrecht, 17 april 1968.
Opleiding:  Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen.
Beroep: Maurits heeft hoge functies gehad bij Schiphol en Philips en runt nu een eigen bedrijf.
Bijzonder: Hij is de oudste zoon van Prinses
Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven en tiende in lijn voor de Nederlandse troonopvolging. Hij wordt officieel aangeduid met Zijne Hoogheid Prins Maurits van Oranje-Nassau, van Vollenhoven.                                Getrouwd: Met Marilène van den Broek.  De kinderen van Maurits en Marilène bezitten geen adellijke titel.
Bijzonder: De Prins heeft de rang van luitenant ter zee der 2e klasse, de oudste categorie van de Koninklijke Marine. Het uniform maakt hem des te sexyer.

3. Meest sexy politicus?

Klaas Dijkhoff

Klaas Dijkhoff
Klaas Dijkhoff

Geboren: Soltau, Duitsland, 13 januari 1981.
Opleiding: Internationaal en Europees recht in Tilburg. Klaas Dijkhoff is gepromoveerd op een proefschrift over oorlogsrecht.
Beroep:
Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie (VVD).
Woont in: Breda, is niet gehuwd.
PILF-nominatie: In 2011 werd hij door de lezeressen van Cosmopolitan verkozen tot ‘meest sexy politicus’.

 

 

4. Verzorgd tot in de puntjes

Humberto Tan

Humberto Tan
Humberto Tan

Geboren: Paramaribo, Suriname, 26 oktober 1965.
Opleiding: Rechten aan de Universiteit van Amsterdam.
Beroep: Humberto Tan-A-Kiam, zoals hij eigenlijk heet, presenteerde onder meer RTL-Boulevard voordat hij zijn eigen talkshow kreeg: RTL Late Night.
Bijzonder: Veelzijdig: hij schreef onder meer Het Surinaamse legioen: Surinaamse voetballers in de eredivisie en heeft een eigen kledingmerk.

5. Sympathieke historicus met sportschoolstrak silhouet

Hans Goedkoop

Hans Goedkoop
Hans Goedkoop

Geboren: Ermelo, 23 augustus 1963.
Studeerde: Geschiedenis. Promoveerde cum laude op de biografie van Herman Heijermans.
Carrière: Publiceert als historicus en literatuurcriticus en als journalist, voor onder meer NRC Handelsblad, maar is vooral bekend als presentator van het geschiedenisprogramma Andere Tijden.
Woont: in Amsterdam met zijn partner, een man met wie hij samen een zoon adopteerde.
Bijzonder
: Fanatiek sportschoolbezoeker.

 

6. Zijn de markante trekken puur natuur?

Robert Schoemacher

Robert Schoemacher
Robert Schoemacher

Geboren: Rijswijk, 13 maart 1958.
Studeerde: Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, specialisatie chirurgie.
Carrière: Volgde zijn vader op als directeur van een medisch centrum dat in 2009 onderdeel werd van het Bergman concern. Sinds 2013 houdt hij zich bezig met cosmetische geneeskunde, lasergeneeskunde en injectables.
Bijzonder: Lijkt samen met zijn echtgenote graag als bekende Nederlander op te duiken in tv-programma’s. Veel vrouwen vinden hem dan arrogant overkomen. Dat hij veel sport, is duidelijk zichtbaar. Onduidelijk is of zijn markante trekken en jeugdige verschijning puur
natuur zijn.

7. Huisvader zonder kapsones

Wouter Bos

Wouter Bos
Wouter Bos

Geboren: Vlaardingen, 14 juli 1963.
Studeerde: Economie en politicologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
Carrière: Werkte onder meer voor olieconcern Shell voordat hij minister van Financiën en vicepremier werd in het kabinet-Balkenende IV. Tot 2010 was hij de politiek leider van de Partij van de Arbeid. Vanaf 2013 is hij bestuursvoorzitter van het academisch ziekenhuis VUmc in  Amsterdam.
Getrouwd: Met Barbara, drie kinderen – die hij zorgvuldig uit de publiciteit probeert te houden.
Bijzonder: Zijn strakke kontje, dat veelvuldig werd geroemd, maakte Wouter Bos populair onder het vrouwelijke deel van het Nederlandse electoraat. In 2010 verliet hij de landelijke politiek, officieel om meer tijd aan zijn gezin te kunnen besteden. Veel dames baalden als een stekker, maar vonden het ook wel weer lief.

8. Indringende blauwe kijkers

Joris Luyendijk
Joris Luyendijk

Joris Luyendijk
Geboren:
Amsterdam, 30 december 1971.
Studeerde: Politicologie, geschiedenis, Arabische en religieuze antropologie in Amsterdam. In 1995 deed Luyendijk onderzoek onder Egyptische leeftijdsgenoten. Naast een doctoraal leverde dat een boek op, Een goede man slaat soms zijn vrouw. Hij werd onderzoeksjournalist en schreef later onder meer Het zijn net mensen.
Bijzonder: Half november won hij de NS Publieksprijs 2015 met Dit kan niet waar zijn, een boek over de financiële wereld. Hiervoor dompelde Luyendijk zich twee jaar onder in de financiële sector in Londen. Hij onderzocht of de diepere oorzaken van de crash van 2008 waren weggenomen. En ontdekte dat de financiële wereld nog altijd ‘een tijdbom’ is in het hart van onze samenleving.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Mannen met PILF-potentie: Professoren, politici en presentatoren I’d like to…

Home Lezen Column Mannen met PILF-potentie: Professoren, politici en presentatoren I’d like to…

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

AANRADERS

“Maar jij vindt seks helemaal niet zo belangrijk en dat is oké.”

“Maar jij vindt seks helemaal niet zo belangrijk en dat is oke’.  Waar zou ik zijn zonder de overtuigingen en de aannames van mijn cliënten. Ze zetten me dagelijks aan tot nadenken, oprecht nadenken. En nu ik een boek heb gelezen over oprechte vragen...

DUSK, voor al jouw erotische films!

Dat porno alleen voor mannen is, lijkt al lang achterhaald. Ook vrouwen kunnen ervan genieten en het bewust opzoeken. Wat helaas nog...

Sekstoys moeten ook afgestoft worden.

Als ik aan mensen vertel dat ik sextoytester ben, hebben veel mensen daar wel een bepaald beeld bij. De één denkt dat ik hele...

Seksspeeltjestester Tess: “ja dit is echt een baan”

De vraag wat voor werk je doet, is er een die best regelmatig voorbij komt. Het antwoord dat ik op die vraag...

Hoe Corona onze relaties beheerst…

Vrijdagavond, het is weekend na een onrustige week. Een week waarin we allen zagen hoe het Corona virus ons dagelijks leefde beheerste....

Man, eis je plek op: Waarom papa’s hun rol als geliefde moeten vervullen.

Dat je relatie verandert na het krijgen van een kind, zal iedere ouder kunnen bevestigen. Dat de seks verandert zal ook iedereen...

&Juliet, dé musical van nu over identiteit, diversiteit en liefde.

Wat als een onverwacht avondje uit begon, eindigde in een avond waarvan ik nog steeds onder de indruk ben. De omschrijving luidde...

Corona, Seks en Relaties: tijd om in elkaar te investeren

Voor FHM beantwoord ik elke maand een lezersvraag, overwegend gesteld door heteroseksuele mannen, aangezien dat toch wel grootste gedeelte van het publiek...

De toys van maart 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat...

De toys van februari 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat...

Aantrekkelijk blijven vinden

Daar zit hij dan, voor het eerst zonder zijn vrouw op de bank. Zijn vrouw was op het allerlaatste moment verhinderd en zij...