dinsdag 17 mei 2022
No menu items!
No menu items!

Wat is een open relatie?

Wat is een open relatie?
W

Een open relatie kan op veel manieren worden vormgegeven. Het belangrijkste is dat beide partners er gelijkwaardig in staan. Op basis van de ervaringen van cliënten in de praktijk kan ik adviseren om een open relatie, in welke vorm dan ook, aan te gaan vanuit een veilige, stabiele relatie. Wanneer je deze stap binnen je relatie aangaat om je relatie te redden, dan is de kans ontzettend groot dat er spanningen binnen je relatie ontstaan. En dit zijn niet de fijne, prettige spanningen waar je aanvankelijk misschien op hoopte. Meer weten? Bekijk dan de video!

je hebt op ilvy.com gelezen:

Wat is een open relatie?

HomeKijkenASK ILVYWat is een open relatie?

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com