woensdag 8 december 2021

Hoe kom ik erachter wat mijn seksuele voorkeur is?

Hoe kom ik erachter wat mijn seksuele voorkeur is?
H

Jouw seksuele voorkeur omschrijft tot wie jij je seksueel (en meestal ook relationeel) aangetrokken voelt. Het kan hierbij gaan om een heteroseksuele, homoseksuele of biseksuele voorkeur. Als je het enkel over je seksuele voorkeur hebt, kan je aseksualiteit ook als seksuele voorkeur beschouwen. Voor sommigen is het al vroeg in hun jeugd duidelijk tot wie zij zich (seksueel en/ of relationeel) aangetrokken voelen, voor anderen kan het een jarenlang proces zijn waarin zij op zoek zijn naar het antwoord. Overigens is het belangrijk om onderscheid te maken tussen seksuele voorkeur en relationele voorkeur. Deze twee hoeven niet altijd in overeenstemming te zijn met elkaar.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Hoe kom ik erachter wat mijn seksuele voorkeur is?

HomeKijkenASK ILVYHoe kom ik erachter wat mijn seksuele voorkeur is?

AANRADERS

Schaamte voor zijn seksualiteit

Toen hij me benaderde gaf hij aan dat hij zich erg schaamde voor zijn hulpvraag. Daarom had hij mij ook benaderd, omdat hij had gezien dat ik er al eerder eens iets over geschreven had. Hij hoopte dat als hij met mij in gesprek zou gaan, hij zich dan...

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com