maandag 23 mei 2022
No menu items!
No menu items!

Hoe kom ik erachter wat mijn seksuele voorkeur is?

Hoe kom ik erachter wat mijn seksuele voorkeur is?
H

Jouw seksuele voorkeur omschrijft tot wie jij je seksueel (en meestal ook relationeel) aangetrokken voelt. Het kan hierbij gaan om een heteroseksuele, homoseksuele of biseksuele voorkeur. Als je het enkel over je seksuele voorkeur hebt, kan je aseksualiteit ook als seksuele voorkeur beschouwen. Voor sommigen is het al vroeg in hun jeugd duidelijk tot wie zij zich (seksueel en/ of relationeel) aangetrokken voelen, voor anderen kan het een jarenlang proces zijn waarin zij op zoek zijn naar het antwoord. Overigens is het belangrijk om onderscheid te maken tussen seksuele voorkeur en relationele voorkeur. Deze twee hoeven niet altijd in overeenstemming te zijn met elkaar.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Hoe kom ik erachter wat mijn seksuele voorkeur is?

HomeKijkenASK ILVYHoe kom ik erachter wat mijn seksuele voorkeur is?

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com