dinsdag 9 augustus 2022

PsyCoaching

PsyCoaching
P

PsyCoaching is een eerstelijns praktijk voor seksuologische, relationele en psychologische klachten in de omgeving Leidschendam. De hulpverleners van PsyCoaching zijn nauw betrokken bij hun cliënten en vinden het belangrijk om deze betrokkenheid te tonen.

Ze bieden cliëntgerichte therapieën en coaching aan, afhankelijk van de hulpvraag.

Het team dat bij PsyCoaching werkt is zeer breed opgeleid, zodat er bij elke hulpvraag gekeken kan worden naar de best aansluitende hulpverlener. Mocht de hulpvraag nog niet helemaal duidelijk zijn, dan wordt deze samen nader onderzocht.

Vrijwel alle psychologische klachten kunnen binnen de praktijk behandeld worden (PsyCoaching kan zich aan beroepen op de behandelvoorwaarden voor eerstelijnsproblematiek), maar de expertise van de praktijk bevindt zich binnen de seksuologie en de relatietherapie. Er zijn nauwe relaties met andere behandelaren in de omgeving met wie er wordt samengewerkt indien nodig, zoals huisartsen, bekkenfysiotherapeuten, gynaecologen en een hapnotherapeut. Op deze manier kan er beter worden voorzien in de hulpvraag van de cliënt.

De verschillende disciplines binnen PsyCoaching:

Seksuologie (NVVS geregistreerd)

GZ-psychologie

Psychotherapie

EMDR

Systeemtherapie

Relatietherapie

Psychologie

Coaching

Zakelijke Coaching

PsyCoaching heeft meerdere locaties in Leidschendam, Zoetermeer en Voorburg.

De wachttijd tussen moment van aanmelding en een intake ligt tussen de 2 en 4 weken. Dit is relatief kort in vergelijking met andere GGZ-instellingen. Tevens is het mogelijk om in de avond gesprekken aan te gaan.

Er nu nu ook een mogelijkheid tot behandeling bij Coronastress, waarbij er gebruik wordt gemaakt van blended therapie: een combinatie van gesprekken in de praktijk en online behandeling. Je kan het aanbod op de website bekijken.

je hebt op ilvy.com gelezen:

PsyCoaching

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com