vrijdag 19 augustus 2022

Pelvicum Fysiotherapie

Pelvicum Fysiotherapie
P

Winny Hartman, Bekkenfysiotherapie

Winny Hartman, Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapeut Winny Hartman heeft zich vanaf 1989 verdiept in de bekkenbodem en na het doorlopen van het officiële registratie traject, werd Winny in 2008 geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Naast haar werkzaamheden als bekkenfysiotherapeut, is ze ook altijd actief geweest bij het vormgeven van werkgroepen en faciliteren van cursussen.

Specialisaties

  • Zwangerschapsklachten
  • Verzakkingsklachten bij vrouwen
  • Problemen met plassen
  • Problemen rond seksualiteit bij mannen en vrouwen
  • Problemen rond ontlasting
  • Pijnklachten in het genitale gebied en in de buik bij volwassenen
  • N.B. Behandelt geen kinderen!

Werkervaring

Winny heeft een verscheidenheid aan cursussen gegeven in de periode 1989 -2006, waaronder “Pre en postnatale educatie” (in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis), “Omgaan met chronische pijnklachten” en “Reumazwemmen” via de Thuiszorg Nieuwe Waterweg Noord (tegenwoordig Careyn).

Van 2000-2018 bekleedde ze verschillende functies binnen de Bekkenbodemwerkgroep Rijnmond, een werkgroep waar ze zich toeleggen op bekken- en bekkenbodem gerelateerde klachten.

Van 2003 tot 2010 was zij docent aan het Nederlands Paramedisch Instituut waar zij het vak ‘functie en functiestoornissen van de bekkenbodem’ onderwees.

Huidige werkplek

Winny Hartman is als bekkenfysiotherapeut in praktijk Pelvicum Schiedam en Pelvicum Maasluis werkzaam, maar is ook een samenwerking aangegaan met het Sint Franciscus Gasthuis – Vlietland, waarbij zij samenwerkt met een gynaecoloog en uroloog binnen het Bekkenbodem Centrum.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Pelvicum Fysiotherapie

HomeFriendsZorgverlenerPelvicum Fysiotherapie

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com