Kamasutra

Dit Indiase boek bestaat uit 35 hoofdstukken, verdeeld over 7 delen. Het is het belangrijkste leerboek over de liefde en stamt ongeveer vanuit de vierde eeuw na christus. Kama betekent sensualiteit en Sutra betekent handboek in het Sanskriet. Het werd geschreven voor pasgetrouwde mannen. Zo leerden ze hoe ze hun vrouw konden behagen en zo haar liefde voor zich konden winnen.

Kamasutra beurs

Op deze beurs worden veel aspecten van erotiek getoond. Naast stands met seksproducten, zijn er ook spannende shows en erotische kunst. Opgewonden geraakt door al dat spannends? Zelfs daar hebben ze op de beurs op gerekend: je hebt sexy plekjes waar je je even kan terugtrekken. Let wel: als je hier geen behoefte aan hebt, hoef je dit absoluut niet te doen.

Darkroom

Een ruimte in een nachtclub, een bar of op een feest waar het helemaal donker is en waar je seks kan hebben.

Peepshow

Tijdens een peepshow ben je toeschouwer van een live seksscène. Op een podium wordt een act neergezet waar anderen vanachter glas naar kunnen kijken. Meestal sluit het gordijn of letterlijk het kijkgat waar je door kijkt na een bepaalde tijd. Bij de meeste shows worden ook tissues geleverd.

Gloryholes

Dit zijn gaten in een muur waardoor men anoniem seks kan hebben met een ander. Aan beide kanten van de muur staat iemand, en de man kan zijn penis door het gat steken. Gloryholes zijn vaak te vinden in homoclubs, maar ze zijn ook aanwezig op de Kamasutra beurs.