Sunday 27 September 2020

De toys van juni 2020

De toys van juni 2020
D

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat is nieuw en helemaal hot! En wat laat je beter links liggen?

Volledige reviews kan je lezen op mijn website misspoppie.be.

Doxy Die Cast 3R

Doxy Die Cast 3R

De Doxy Die Cast 3 is een redelijk nieuwe, maar nu al iconische wand-vibrators. Wand vibrators zijn grotere speeltjes die heel erg krachtig zijn. En nu heeft Doxy dus een nieuw model uitgebracht: oplaadbaar en met prachtige glitters!!

Zo groot

De Doxy 3R is best een grote vibrator. Daardoor ligt het speeltje makkelijk in de hand en kan je heel intuïtief de knoppen bedienen.

Maar het is vooral leuk om de weten dat dit soort grote wand vibrators oorspronkelijk ontworpen zijn om mee te masseren: de rug en andere lichaamsdelen. Daar zijn ze dus ook heel erg zalig voor. En al heel snel kwamen (voornamelijk vrouwen) erachter dat ze die massagestaven ook wel voor iets anders konden gebruiken.

Is de Doxy 3R zo’n geweldige vibrator dan?

Het is vooral een heel erg krachtige vibrator! Dat zorgt voor een heel snel orgasme, mocht je dat willen. Maar het kan in sommige gevallen ook wel wat te krachtig zijn. Dan kan je er gerust een doek tussen leggen. Of gewoon je kleding aanhouden.

Leuk aan de Doxy 3R (en eigenlijk alle Wand-vibrators) is ook dat het geen geslachts-gebonden speeltje is. Het werkt echt voor alle lichamen! Als je van power houdt tenminste. 😉

De volledige review van de Doxy Die Cast 3R lees je hier!

Wil je de Doxy Die Cast 3R graag kopen? Dat kan hier voor €164,99.

Esca 2

Esca 2

Een speeltje dat je op afstand kan bedienen is uiteraard super leuk! Je kan samen op restaurant gaan en elkaar uitdagen, met een heerlijke vrijpartij tot gevolg. Deze Esca 2 kan je zelfs met een app besturen en daardoor is het ook een ideaal speeltje voor een lange afstand relatie.

Zo zijn er toch best wel veel speeltjes?

Inderdaad. Maar veel van die speeltjes zijn meestal enkel gemaakt om inwendig of uitwendig te vibreren. Terwijl deze Esca 2 gewoon de 2 doet.

De verdikking gaat inwendig, tegen je G-spot, terwijl het uiteinde tegen de clitoris blijft liggen. Je voelt dus vibratie op beide plaatsen.

Hou je van elkaar uitdagen in de slaapkamer? Het voorste stukje (dat buiten het lichaam en tegen de clitoris ligt), geeft licht. Speel met je partner in een donkere ruimte en je kan perfect zien wat je met elkaar doet door het knipperende lampje, dat mee knippert op het ritme van de vibratie.

Is het leuk?

De Esca 2 ligt hier nog klaar om getest te worden, dus ik kan het nog niet met zekerheid zeggen. De reacties en reviews ervan zijn voornamelijk positief, dus ik verwacht er veel van!

Je koopt de Esca 2 hier bij Easytoys voor €109,00

Stay Tuned op misspoppie.be voor mijn review!

Esca 2

We-Vibe Box

Wil je graag verschillende dingen proberen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Een box met verschillende speeltjes in is een echte aanrader! En dan zeker als het een box van We-Vibe is.

We-Vibe is een leuk Duits merk, met erg kwalitatieve speeltjes. Dat lijkt misschien niet zo belangrijk, maar als je speeltjes gaat gebruiken, let je best wel op dat de materialen veilig zijn voor je lichaam. Je wil echt liever niet dat het materiaal bacteriën opneemt en die de volgende keer weer afgeeft als je hem gebruikt. Iew. 😀 Met We-Vibe zit je dus helemaal goed!

What’s in the box?

Het leuke aan zo’n box is dus dat je heel wat verschillende speeltjes krijgt om uit te proberen. In dit geval zit er bijvoorbeeld een bullet vibrator in, een speetje ter grootte van een vinger: de tango. Echt een geweldige vibrator!

Er zit ook een koppel speeltje bij: dat breng je in in de vagina en het andere deel leg je tegen de clitoris. De penis kan er dan gewoon nog bij, zodat je samen kunt genieten.
En dan zitten er onder andere ook nog glijmiddel, dobbelsteentjes, een vaginaal balletje en een anale plug in de box. Je merkt het al: heel veel om uit te proberen!

Eén van de hoogtepunten van de box is trouwens de kleine Starlet. Een mini speeltje dat werkt met luchtdrukgolven. Het zuigt als het ware aan je clitoris en brengt je zo in record-tempo tot een orgasme. Getest en goedgekeurd door ontelbaar veel mensen met een clitoris!

De Discovery Box kan je hier kopen bij Easytoys voor €149,95

  • Mijn review van de Tango lees je hier.
  • Mijn review van de We-Vibe Sync (een duurdere koppelvibrator, maar vergelijkbaar model) vind je hier.
  • En dan is er ook nog mijn review van de Womanizer Liberty (alweer een iets duurder model dan de Starlet, maar zeker vergelijkbaar).
je hebt op ilvy.com gelezen:

De toys van juni 2020

Home Lezen Recensie De toys van juni 2020

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

AANRADERS

Trio op Texel (deel 1)

Wat een heerlijke dag is het toch. Lekker uitgeslapen, koffie en croissants op bed. Daarna wat kleren in een koffer met wieltjes mikken en dan samen de auto in. De navigatie wijst ons de weg richting Bolsward, waar we lunchen. Gezellig praten we over ditjes en datjes....

Evi’s eerste trio op de bank.

“Dank jullie wel, het was heerlijk”, zegt Frank. Hij is zakenpartner en vriend van Rob, met wie ik getrouwd ben. Frank is...

Een opwindend congres.

Een congres dat een week duurt. Dat hakt er flink in. Ik ben er behoorlijk moe van geworden. Het...

HPV, een atypische SOA?

Humaan Papillomavirus, HPV Sinds 2009 krijgen alle meisjes vanaf hun 12e/13e een vaccin tegen HPV, Humaan Papillomavirus, maar vrouwen...

Prestatiedruk? Laat het los!

Vooraf aan het geplande gesprek ontving ik drie mailberichten van hem. En hij wilde graag telefonisch contact voor onze afspraak om te...

De toys van juni 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat...

Achter het fluwelen gordijn.

Uit mijn handtas pak ik mijn bril en zet deze op, langzaam zak ik naar beneden tot ik voor hem op mijn...

De toys van mei 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat...

“Maar jij vindt seks helemaal niet zo belangrijk en dat is oké.”

“Maar jij vindt seks helemaal niet zo belangrijk en dat is oke’.  Waar zou ik zijn zonder de overtuigingen...

DUSK, voor al jouw erotische films!

Dat porno alleen voor mannen is, lijkt al lang achterhaald. Ook vrouwen kunnen ervan genieten en het bewust opzoeken. Wat helaas nog...

De toys van april 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat...